Blog

Blog

Soluții de finisaje pentru casa ta

Soluții de finisaje pentru casa ta

Soluții de finisaje pentru casa ta
 
Mutatul într-o casă nouă poate fi stresant. E vorba despre un nou început, care aduce cu sine noi provocări. Cu siguranță vei avea nevoie de o perioadă de timp în care să te acomodezi cu ce e în jurul tău. Culorile pe care le vei alege pentru noul tău locșor, materialele folosite în finisaje pentru casă, stilul mobilei, toate contribuie la atmosfera pe care o vor resimți toți cei care-ți vor trece pragul. Însă, este la fel de important ce atmosferă vei resimți și tu.
 
Credem că amenajarea casei este un pas semnificativ în noul tău început, pentru că este o investiție pe termen lung. Poate nu te-ai hotărât încă ce finisaje pentru casa ta să alegi, așa că ne-am gândit să-ți împărtășim câte ceva din ce am învățat noi de-a lungul experienței noastre în construcții.

Citește mai departe

Casa sau bloc? Cum facem alegerea potrivita

Casa sau bloc? Cum facem alegerea potrivita

A locui la casa sau la bloc – ce sa alegi?
Alegerea locului în care urmează să te muți alături de familia ta este o decizie importantă care necesită o cântărire atentă a opțiunilor pe care le ai la dispoziție. Atât traiul la casă, cât și cel de la bloc presupun o serie de avantaje, dar și dezavantaje în ceea ce privește costurile, intimitatea sau spațiul. Așadar, cum facem alegerea potrivită – casă sau bloc?
În primul rând trebuie să ai în vedere componența familiei tale – dacă ești în căutarea unui spațiu de locuit doar pentru tine și soț/soție, dacă plănuiești să-ți întemeiezi o familie sau dacă ai deja unul sau mai mulți copii. Trebuie să ai în vedere și aspecte precum accesul la spații de recreere, unități de învățământ, locuri de joacă, centre economice și culturale etc.
În continuare, îți vom prezenta avantajele locuitului la casă, în comparație cu locuitul în apartament.

Citește mai departe

Piata constructiilor in 2017 si previziuni pentru 2018

Piata constructiilor in 2017 si previziuni pentru 2018

Situația pieței construcțiilor în anul 2017 și previziuni pentru 2018
 
Piața construcțiilor din România este una aparte. Blocați între creșterea veniturilor, a puterii de cumpărare și instabilitatea economică, cu cheltuieli din ce în ce mai mari, românii privesc cu scepticism acest sector. Construcțiile depind și ele, ca orice alt domeniu, de toate schimbările la nivel regional, național sau internațional.
 
Cei mai mulți dintre noi, la sfârșit de an, tragem o linie și adunăm succesele și eșecurile din ultimele 12 luni. În acest spirit, noi ne-am gândit că ar fi interesant să urmărim evoluția pieței construcțiilor în anul 2017.

Citește mai departe

Cum alegi casa la munte potrivită

Cum alegi casa la munte potrivită

În agitația pe care a adus-o cu ea lumea modernă, simțim adesea nevoia de a evada în zone în care ne putem reîncărca bateriile. Muntele rămâne un simbol al energiei, al echilibrului și al stabilității, iar mulți dintre noi ne simțim ca acasă în zonele muntoase.
 
Dacă și tu te-ai gândit să te muți într-o casă la munte alături de familia ta, cu siguranță știi că această alegere nu este deloc ușoară. De aceea, îți oferim câteva sugestii ca să ne asigurăm că vei fi foarte mulțumit cu alegerea pe care o vei face.

Citește mai departe