Blog

Blog

Solu╚Ťii de finisaje pentru casa ta

Solu╚Ťii de finisaje pentru casa ta

Solu╚Ťii de finisaje pentru casa ta
 
Mutatul într-o cas─â nou─â poate fi stresant. E vorba despre un nou început, care aduce cu sine noi provoc─âri. Cu siguran╚Ť─â vei avea nevoie de o perioad─â de timp în care s─â te acomodezi cu ce e în jurul t─âu. Culorile pe care le vei alege pentru noul t─âu loc╚Öor, materialele folosite în finisaje pentru cas─â, stilul mobilei, toate contribuie la atmosfera pe care o vor resim╚Ťi to╚Ťi cei care-╚Ťi vor trece pragul. Îns─â, este la fel de important ce atmosfer─â vei resim╚Ťi ╚Öi tu.
 
Credem c─â amenajarea casei este un pas semnificativ în noul t─âu început, pentru c─â este o investi╚Ťie pe termen lung. Poate nu te-ai hot─ârât înc─â ce finisaje pentru casa ta s─â alegi, a╚Öa c─â ne-am gândit s─â-╚Ťi împ─ârt─â╚Öim câte ceva din ce am înv─â╚Ťat noi de-a lungul experien╚Ťei noastre în construc╚Ťii.

Citește mai departe

Casa sau bloc? Cum facem alegerea potrivita

Casa sau bloc? Cum facem alegerea potrivita

A locui la casa sau la bloc – ce sa alegi?
Alegerea locului în care urmeaz─â s─â te mu╚Ťi al─âturi de familia ta este o decizie important─â care necesit─â o cânt─ârire atent─â a op╚Ťiunilor pe care le ai la dispozi╚Ťie. Atât traiul la cas─â, cât ╚Öi cel de la bloc presupun o serie de avantaje, dar ╚Öi dezavantaje în ceea ce prive╚Öte costurile, intimitatea sau spa╚Ťiul. A╚Öadar, cum facem alegerea potrivit─â – cas─â sau bloc?
În primul rând trebuie s─â ai în vedere componen╚Ťa familiei tale – dac─â e╚Öti în c─âutarea unui spa╚Ťiu de locuit doar pentru tine ╚Öi so╚Ť/so╚Ťie, dac─â pl─ânuie╚Öti s─â-╚Ťi întemeiezi o familie sau dac─â ai deja unul sau mai mul╚Ťi copii. Trebuie s─â ai în vedere ╚Öi aspecte precum accesul la spa╚Ťii de recreere, unit─â╚Ťi de înv─â╚Ť─âmânt, locuri de joac─â, centre economice ╚Öi culturale etc.
În continuare, î╚Ťi vom prezenta avantajele locuitului la cas─â, în compara╚Ťie cu locuitul în apartament.

Citește mai departe

Piata constructiilor in 2017 si previziuni pentru 2018

Piata constructiilor in 2017 si previziuni pentru 2018

Situa╚Ťia pie╚Ťei construc╚Ťiilor în anul 2017 ╚Öi previziuni pentru 2018
 
Pia╚Ťa construc╚Ťiilor din România este una aparte. Bloca╚Ťi între cre╚Öterea veniturilor, a puterii de cump─ârare ╚Öi instabilitatea economic─â, cu cheltuieli din ce în ce mai mari, românii privesc cu scepticism acest sector. Construc╚Ťiile depind ╚Öi ele, ca orice alt domeniu, de toate schimb─ârile la nivel regional, na╚Ťional sau interna╚Ťional.
 
Cei mai mul╚Ťi dintre noi, la sfâr╚Öit de an, tragem o linie ╚Öi adun─âm succesele ╚Öi e╚Öecurile din ultimele 12 luni. În acest spirit, noi ne-am gândit c─â ar fi interesant s─â urm─ârim evolu╚Ťia pie╚Ťei construc╚Ťiilor în anul 2017.

Citește mai departe

Cum alegi casa la munte potrivit─â

Cum alegi casa la munte potrivit─â

În agita╚Ťia pe care a adus-o cu ea lumea modern─â, sim╚Ťim adesea nevoia de a evada în zone în care ne putem reînc─ârca bateriile. Muntele r─âmâne un simbol al energiei, al echilibrului ╚Öi al stabilit─â╚Ťii, iar mul╚Ťi dintre noi ne sim╚Ťim ca acas─â în zonele muntoase.
 
Dac─â ╚Öi tu te-ai gândit s─â te mu╚Ťi într-o cas─â la munte al─âturi de familia ta, cu siguran╚Ť─â ╚Ötii c─â aceast─â alegere nu este deloc u╚Öoar─â. De aceea, î╚Ťi oferim câteva sugestii ca s─â ne asigur─âm c─â vei fi foarte mul╚Ťumit cu alegerea pe care o vei face.

Citește mai departe