Despre Noi

Despre Noi

De ce noi? De ce Davilas CONSTRUCT?

De ce noi? De ce Davilas CONSTRUCT?


Pentru ca ne punem experienta in slujba ta!


Cei peste 15 ani pe care i-am petrecut construind case, ne-au oferit multe prilejuri sa devenim mai buni.

Am invatat din greseli, iar rezultatele noastre s-au imbunatatit, caramida cu caramida.

Impreuna cu tine, mergem pe o cale sigura si construim pe fundatii solide.
 
Peste 100 de familii ne-au incredintat constructia viitoarei lor case.

Te invitam sa citesti impresiile lor!

Am transformat peste 15.000 de mp din Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare si imprejurimile sale, in case de poveste.

Abia asteptam sa-ti construim si tie acel loc pe care sa-l numesti acasa.

(Buton) Vezi lucrarile noastre!Asadar, DE CE NOI ?


Pentru ca, suntem mai mult decat o firma de constructii de case; pentru noi omenia, devotiunea, respectul, munca cinstita si integritatea sunt valori cu care plecam in fiecare zi la drum.

Pentru ca dupa 15 ani de experienţă în construcţia de case stim ce greseli trebuie evitate cu orice pret, si ne-am format usurinta de a merge intotdeauna pe calea cea mai buna si sigura, pentru ca nici tu si nici noi sa nu patimim inutil.

Pentru că am construit peste 15.000 de mp de spaţiu locativ, în Oradea, Cluj , în oraşul Satu Mare şi în împrejurimile Satmarului (Botiz, Păuleşti, Odoreu, Dorolt, etc).

Pentru că peste 100 de familii traiesc azi fericite in casele construite de Davilas Construct, stiind ca au facut alegerea cea mai buna pentru ei.

Pentru că suntem conştienţi de faptul că încrederea se câştigă greu şi se pierde repede, iar demnitatea noastra profesionala nu este o valoare la care suntem dispusi sa renuntam.

Pentru ca stim sa te ascultam si sa intelegem ce fel de camin te-ar face sa te simti in largul tau, asa cum spune si zicala
"Un constructor motivat/ Din coliba îţi face palat".

Pentru ca dupa 15 ani de experienţă în construcţia de case stim ce greseli trebuie evitate cu orice pret, si ne-am format usurinta de a merge intotdeauna pe calea cea mai buna si sigura, pentru ca nici tu si nici noi sa nu patimim inutil.


Pentru ca suntem mai mult decat o firma de constructii case; iti suntem alaturi la fiecare pas. “Facem casa buna cu tine si ramanem prieteni” - este sloganul firmei Davilas Construct! Tu ce iti doresti de la o firma de constructii? Hai sa ne cunoastem!  

Atunci cand vrei sa apelezi la o firma de constructii pentru a obtine casa de vis in Satu Mare/ Oradea /Cluj Napoca/ Satmar, apeleaza cu incredere la Davilas Construct

 

Vă invităm să urmăriți videoul nostru de prezentare

Suntem deschiși și cinstiți cu clienții noștri, iar relația dintre noi si clienți se caracterizează prin Onestitate, Transparență, Expertiză!

Deschide video-ul

Click aici pentru a afla părerea clienților noștri.

Inapoi pe site

De ce Cartierul Davilas Dorolţ?

Servicii complete pentru construcția CASEI TALE în Satu Mare, Oradea, Cluj-Napoca și în alte orașe

  • Pentru că din Cartierul Davilas Dorolţ ajungi de două ori mai repede în centrul oraşului Satu Mare, decât din M14, M15, M17, Carpați1, Carpați 2, Păulești etc. (nu ai semafor și nici pod de trecut)
  • Pentru că poţi alege o curte de două ori mai mare decât ţi-ai permite în Satu Mare, şi ti-ar mai rămâne şi bani.
  • Pentru că nu va trebui să împarți intimitatea curţii tale cu niciun vecin, şi nici nu vei mai trăi vreodată sentimentul ca te sufoci între 4 pereţi de bloc.
  • Pentru că in Cartierul Davilas Dorolț , COPILUL TĂU se joacă in SIGURANȚĂ în parcul de joacă special amenajat pentru copii, feriţi de gunoaiele şi murdăria din parcurile publice orăşeneşti.
  • Pentru că beneficiezi zilnic de un drum curat şi bine asfaltat care îţi va prelungi astfel durata de viaţă a maşinii, oferindu-ţi confortul de care are nevoie orice şofer când pleacă la drum.
  • Pentru că, la același preț cu un apartament, în Cartierul Davilas primești case cu suprafețe de până la două ori mai mari, cu o curte de 100 de ori mai mare decât balconul apartamentului tău şi BONUS cel puțin 2 terase (la care acum doar visezi ca proprietar de apartament).
  • Pentru că achiziționându-ți casa în Cartier Davilas Dorolț intri într-un grup de prieteni, oameni speciali, pozitivi, deschişi și încântați ca şi tine de alegerea facută - oameni cu care poţi avea mai multe activităţi comune decât cu vecinii de bloc.

Cere ofertă

Noi facem casă bună cu tine!

In dialog cu clientii noștri ...

Mai multe videouri