Sfaturi si secrete

Sfaturi si secrete

Numărul optim de camere

Optimizându-ți bugetul până la ultimul leu vei reuși să îți permiți ceea ce îți dorești, fără să trebuiască să te îngropi în datorii, sau să lungești perioada de construcție și finisare a casei tale.
Numărul optim de camere

Sfatul meu este să îți construiești  o casă care să fie croită pentru măsura ta, pentru nevoile tale existente. Calculează-ți spațiul pe care ți-l dorești în acest moment și include în această ecuație și evenimentele de care ești sigur că se vor întâmpla în următorii 5-10 ani.
 
            Și nu te gândi că pentru a putea să primești oaspeți peste noapte ai nevoie de camere construite special pentru asta, mai ales dacă asta te costă încă o zecime peste bugetul disponibil.
 
            Cu siguranță poți găsi și alte soluții, alături de proiectant, pentru a rezolva și astfel de situații fără să fii nevoit să adaugi o cameră sau mai multe casei tale.
 
Pentru Că O Cameră În Plus Poate Însemna
Că Va Trebui Să Tai Din Alte Cheltuieli
Ca Să Poți Să Îți Termini Casa...
 
            De ce să renunți la concedii, sau la mașina dorită, sau la mobila pe care o preferai, la finisajele sau designul interior sau exterior pe care le-ai visat, pentru o cameră pe care o vei folosi doar de câteva ori în toți anii?
            Determină care vrei să fie suprafața pentru fiecare cameră pe care ți-o dorești în funcție de dimensiunile locuinței actuale și rezistă tentației de a-ți dubla suprafața totală,  doar pentru a evada din strâmtoarea unui bloc.
Așadar pentru a putea să calculezi în avans numarul optim de camere pentru casa
ta, folosește următoarea formulă simplă:
 
Număr camere = X Dormitoare copii + 1 Dormitor matrimonial + 1 Living
 
            Bazându-ne pe această formulă de calcul, o familie care are 2 copii, ar avea nevoie de 2 dormitoare pentru aceștia, 1 dormitor matrimonial și 1 living, adică de o casă care să aibă 4 camere.

Înapoi la articole