Sfaturi si secrete

Sfaturi si secrete

O Curte Numai A Ta

Când ajungi seara obosit de la serviciu și îți dorești să ai parte de puțină liniște pentru tine, se întâmplă adesea ca fix în acel moment copiiilor tăi să le vină cheful de joacă.
O Curte Numai A Ta

Iar dacă până acum ai locuit într-un apartament, nu ești deloc străin de momentele în care ți-ai utilizat și ultimele picături de energie ca să îi scoți în parc, cum face orice părinte bun care se sacrifică pe sine pentru binele copilului.
 
            Ei bine, o casă poate schimba radical modul în care îți petreci după-amiezile, dacă
ai un spațiu special destinat unde se pot juca copiii tăi. Un spațiu de joacă amenajat în
curte va fi raiul pe pământ pentru toți membrii familiei.
Poți avea în sfârșit un loc care să îți ofere liniștea că aceștia se joacă în SIGURANȚĂ, departe de mașini, garaje, trafic și necunoscuți. Mai mult de atât, vei putea să îți acorzi timp personal pentru tine, pentru a te RELAXA, pentru a te încărca cu energie pozitivă astfel încât să poți să te alături copiilor tăi când se joacă.
 
            În plus SPAȚIUL VERDE pe care îl vei avea la dispoziție îți va oferi o stare de spirit mult mai bună pentru că atunci când vei privi pe geam nu vei mai vedea blocuri peste blocuri...
 
            Vei putea să vezi flori, să inspiri un aer mult mai proaspăt și să te bucuri de curcubeul de culori care se află în preajma casei tale!
 Vei avea unde să te relaxezi și pe timp de vară, iar în timpul iernii, te vei putea bucura de spațiul necesar pentru a putea construi, alături de copii, un om de zăpadă ca la carte. Dacă ai deja un cățeluș sau plănuiești să îți cumperi unul, te vei putea juca alături de el iar acesta va avea spațiul necesar astfel încât să se simtă în LIBERTATE și nu îl vei mai ține înghesuit într-un apartament.
 
            Poți, de asemenea, să îți amenajezi O MICĂ TERASĂ unde să dai petreceri fără să te mai îngrijorezi că se va face un dezastru în toată casa după ce vor pleca invitații. Avantajele unor astfel de spații sunt nelimitate. Ele chiar îți dau voie să dai viață viziunii tale și să îți pui în valoare creativitatea astfel încât să îți poți numi casa... ”ACASĂ”.
Recomandarea mea este însă, să treceți la partea de exterior abia după ce detaliile de interior sunt bine puse la punct si cafeluța se poate deja servi pe canapeaua din living cu telecomanda televizorului în mână, ori comod pe fotoliile de pe terasa din spatele casei. Adică sugerez concentrarea pe lucrările exterioare, abia când detaliile de interior ne dau confortul unei locuiri decente, așa cum v-ați visat.

Înapoi la articole