Sfaturi si secrete

Sfaturi si secrete

Încă Două Soluții De Finanțare Excelente

În acest moment, piața finanțărilor din România îți oferă mai multe modalități prin care îți poți obține casa pe care ți-o dorești, însă nu toți constructorii le acceptă pe toate.       
Încă Două Soluții De Finanțare Excelente

1. Una dintre variante este SCHIMBUL DE APARTAMENT PLUS DIFERENȚA fie Cash, fie prin intermediul unui credit ipotecar. În acest caz, se realizează evaluarea apartamentului de comun acord cu constructorul tău, la care se adaugă o diferență convenită de comun acord între cele două părți.
În cazul în care ai un apartament, este varianta cea mai comodă și rapidă de a te muta la casă fără să-ți mai bați capul cu punerea în vânzare a apartamentului, cu vizionările, negocierile, timpul de așteptare, actele notariale, și așa mai departe.
 
 
 2. A doua variantă este PLATA ÎN TRANȘE PE FAZE DE EXECUȚIE.
           
            În general, această metodă se folosește atunci când clientul câștigă sume consistente de bani, la diverse intervale de timp, dar nu lunar, sau așteaptă bani de la o rudă sau dintr-un credit pentru care aprobarea durează uneori și câteva luni, are banii puși deoparte, sau are o altă proprietate de vânzare.
Alegând această variantă de plată, tu previzionezi sau știi cu exactitate ce sume de bani vei avea la dispoziție și în ce moment.
 
            Pe baza acestor informații, se încheie contractul, se achită avansul și apoi se efectuează plățile, între 2 și 5-6 tranșe, în funcție de fazele de execuție și de situație.

Înapoi la articole