Sfaturi si secrete

Sfaturi si secrete

Numărul de băi

Dacă tocmai te muți dintr-un apartament în care ați locuit 2 adulți și 2 copii și ați avut o singură baie, este perfect de înțeles această necesitate de a construi câte o baie pentru fiecare membru al familiei, dacă se poate.
Numărul de băi

La fel și în cazul numărului optim de băi, pentru o familie cu 2 copii 2 băi sunt tot ce ai nevoie pentru un trai liniștit: o baie completă și una de serviciu.
 
            O baie pentru fiecare membru al familiei chiar nu este necesară, în special datorită faptului că această dorință îți va crește semnificativ costul de execuție - excepție făcând doar cazul în care ai un buget generos la dispoziție.
cele două băi te pot ajuta să îți diminuezi nivelul de stres, să câștigi timp dimineața și să economisești sume importante de bani (prin faptul că vei avea două băi în loc de 4-5 sau mai multe). 
 
            Așadar, gândește-te foarte bine înainte să îți adaugi o a treia, a patra sau a cincea baie. Chiar ai nevoie de ele? Și, dacă răspunsul este ”Da!”, atunci analizează împreună cu constructorul tău, cu cât va crește bugetul final de execuție și dacă ți-l poți permite astfel încât să nu fii nevoit să faci compromisuri la celelalte aspecte în privința casei de vis.

Înapoi la articole