Sfaturi si secrete

Sfaturi si secrete

Amenajarea Dormitoarelor

Dacă ți-ai dorit un dormitor mare, să zicem de 5 x 5 metri, poți cu siguranță să ai un pat king size, două noptiere, doua fotolii confortabile din care să te uiți seara la TV... și chiar și un dressing dacă optezi să îl încorporezi în spațiul dormitorului.
Amenajarea Dormitoarelor

Dacă în schimb dormitorul tău este relativ mic, ia în considerare adăugarea unui SPAȚIU DE DEPOZITARE SUB PAT, fie optând pentru un pat cu sertare, fie pentru cutii care pot sta sub pat.
 
            Mai poți câștiga senzația de spațiu aplicând pe unul dintre pereți un FOTOTAPET cu un raft de cărți spre exemplu, sau o fereastră care dă spre o grădină...
           Nu uita de PERDELE și DRAPERII. Pe lângă faptul că vor crea o atmosferă intimă și liniștitoare datorită faptului că filtrează lumina exterioară, te vor proteja și de caldură vara și își vor permite să faci complet întuneric în cameră dacă ești una dintre persoanele care nu poate să doarmă atunci când în cameră este prea multă lumină.
 
            Îți poți face chiar un pat cu baldachin pentru a scăpa atât de lumină cât și de gâzele de grădină care se mai pot strecura uneori prin plasele exterioare de la ferestre.

Înapoi la articole